[code_snippet id=5]
Poliklinika Makeover | Poliklinika u Splitu

Najnovije objave iz svijeta medicina, zdravlja i estetike

Blog
Game changer za anti-age, tretman pomlađivanja kojeg obožavaju svjetske zvijezde, sada je dostupan Hrvaticama, i to u splitskoj poliklinici MakeOver.
Zdravlje i ljepota počinju iznutra! To je ideja vodilja naše klinike. Poliklinika MAKEOVER je mjesto na kojemu postižete potpunu ravnotežu fizičkog i mentalnog zdravlja, unutarnje i vanjske ljepote.
Skinbooster potiče kožu na stvaranje kolagena. Koža je najveći organ ljudskog tijela kojem vrlo često ne posvećujemo dovoljno pažnje.
Sunce emitira UV zračenje koje je, iako ima i svojih dobrih strana, uglavnom štetno za kožu i od kojeg bismo se svi trebali adekvatno zaštititi.
Život ostavlja razne tragove na našem tijelu. U najtvrdokornije promjene ubrajaju se strije, nazvane još i “izdajničkim prugama”. Uz celulit, strije predstavljaju jednu od najčešćih boljki kod žena.
Celulit je kronična bolest degenerativnog tipa koja ima tendenciju pogoršavanja i sklonost vraćanju. Javlja se gotovo u svake žene, i to uključujući profesionalne modele, mršavice i sportašice. Celulit može zahvatiti cijele noge ili se lokalizirati u području prednje ili stražnje strane bedara, bokova, koljena i nadlaktica.
Pojednostavljeno rečeno, orgazam predstavlja vrhunac seksualnog doživljaja, odnosno seksualni klimaks. Sama riječ orgazam potječe od grčke riječi orgasmós koja znači puten, pomaman, požudan.
Ženski orgazam je kompleksna i uvijek zanimljiva tema. Ako gledamo povijest ženskih orgazama, u 19. stoljeću ženski orgazam je smatran histeričnom i ludom reakcijom koju je bilo potrebno liječiti. Naravno, ne moramo ni govoriti kolika je tabu tema bila sama rasprava o toj „čudnovatoj pojavi“.