[code_snippet id=5]
Poliklinika Makeover | Poliklinika u Splitu

Poliklinika MakeOver inovativna je poliklinika smještena u Splitu

O nama | Poliklinika MakeOver
Pokreni video

Beautiful Inside & Out

Na jednom mjestu okupljamo visokoobrazovane i iskusne, kako domaće, tako i inozemne medicinske stručnjake. 

Uz visokokvalitetne proizvode i aparate iz svijeta estetske medicine, nudimo mnogobrojne inovativne tretmane na području stomatologije, neinvazivne i nekirurške tretmane u području dermatologije, medicinske estetike i anti-agea te estetske / regenerativne ginekologije.U našoj poliklinici svaku osobu promatramo kao cjelinu, s naglaskom na sinergiju fizičkog i mentalnog zdravlja, a naša je misija svakoj osobi koja dođe kod nas pomoći da postigne balans unutarnje i vanjske ljepote.
Opremljenost

Visokokvalitetni proizvode i aparate iz svijeta estetske medicine

Inovativnost

Nudimo mnogobrojne inovativne tretmane

Stručnost

Na jednom mjestu okuplja visokoobrazovane i iskusne domaće i inozemne medicinske stručnjake

Naša priča

Sama poliklinika nastavak je obiteljske priče započete još davne 1994. godine kada smo među prvima na našem području primjenjivali inovacije prateći svjetske trendove.

Nakon više od 20 godina rada, uz mnogo iskustva i novih saznanja na području medicine i neinvazivnih tretmana otvaramo inovativnu anti age polikliniku koja domaćim i stranim gostima može ponuditi sve na jednom mjestu: vrhunske tretmane i mogućnost visokokvalitetnog smještaja.

Luksuzno uređene sobe Bgold nalaze se na istoj lokaciji, a naš kvalificirani zdravstveno – turistički tim pobrinut će se da vaše želje budu ispunjene, uz korisne savjete o ostalim mnogobrojnim medicinsko – kozmetičkim uslugama iz naše bogate ponude te o njezi i brizi o vašoj unutarnjoj i vanjskoj ljepoti.

MakeOver Tim

mr. sc. BILJANA MANČIĆ

CEO

dr. sc. GORAN PAVIČIĆ, dr. med.

Dermatologija

dr.sc. IVANA ALUJEVIĆ JAKUS dr.med.

Ginekologija

MATEA MATEJIĆ, dr. med. dent.

Stomatologija