O nama

Poliklinika MakeOver inovativna je poliklinika smještena u Splitu, koja na jednom mjestu okuplja visokoobrazovane i iskusne domaće i inozemne medicinske stručnjake. Uz visokokvalitetne proizvode i aparate iz svijeta estetske medicine, nudimo mnogobrojne inovativne tretmane na području stomatologije, neinvazivne i nekirurške tretmane u području dermatologije, medicinske estetike i anti-agea te estetske / regenerativne ginekologije.

U našoj poliklinici svaku osobu promatramo kao cjelinu, s naglaskom na sinergiju fizičkog i mentalnog zdravlja, a naša je misija svakoj osobi koja dođe kod nas pomoći da postigne balans unutarnje i vanjske ljepote.
Jedan od inovativnih tretmana u našoj poliklinici je Informoterapija, metoda priznata od strane zdravstvenih vlasti koja proučava utjecaj informacije na fiziološke, biokemijske i patološke procese u ljudskom organizmu. Pomoću posebnog aparata i individualiziranih frekvencija, liječnik informoterapeut vraća organizam u stanje prirodne ravnoteže.

Filozofija našeg poslovanja satkana je u ideji da vanjska ljepota dolazi iznutra: sva navedena područja međusobno komuniciraju, a svako područje usko komunicira s odjelom psihologije i nutricionizma.

Sama poliklinika nastavak je obiteljske priče započete još davne 1994. godine kada smo među prvima na našem području primjenjivali inovacije prateći svjetske trendove. Nakon više od 20 godina rada, uz mnogo iskustva i novih saznanja na području medicine i neinvazivnih tretmana otvaramo inovativnu anti age polikliniku koja domaćim i stranim gostima može ponuditi sve na jednom mjestu: vrhunske tretmane i mogućnost visokokvalitetnog smještaja. Luksuzno uređene sobe Bgold nalaze se na istoj lokaciji, a naš kvalificirani zdravstveno – turistički tim pobrinut će se da vaše želje budu ispunjene, uz korisne savjete o ostalim mnogobrojnim medicinsko – kozmetičkim uslugama iz naše bogate ponude te o njezi i brizi o vašoj unutarnjoj i vanjskoj ljepoti.

Predanost poslu kojeg volimo i živimo ogledava se u vašem zadovoljstvu koje nas svaki put iznova motivira, inspirira i čini sretnima.

Naručite se za konzultacije ili pregled