OCJENA I ZADOVOLJSTVO KLIJENATA

Prekrasan dan, savršen za te male stvari koji život znače, pa i za isprobati nešto sasvim novo. I što reći – istina je sve što ćete pročitate na njihovoj stranici, a osobno mogu potvrditi iz prve ruke da sam u 4 obrađena područja izgubila ukupno 7 cm! Osjećam se slobodna kao ptica! Tretman je ugodan, opuštajući i ima terapijski učinak.

Sara, 46


Prije dva dana bila sam prvi puta u Poliklinici MakeOver. Ja sam oduševljena! Ovo pišem jer sam bila impresionirana od samog ulaza do mog izlaska. Opuštena i prijateljska atmosfera, ugodan miris, predivan ambijent – sve što treba da se žena osjeća lijepo. Tretman je bio prava fantazija, djevojke su nevjerojatne – profesionalne, ljubazne, nenametljive, a stalno prisutne. MakeOver će definitivno biti moj izbor i sljedeći put!

Darija, 35


Cijelo iskustvo bilo je vrlo ugodno. Tretman je bio brz, bezbolan i vrlo opuštajući. Hvala svima!

Bruno, 26


Moj osmijeh mi je od malena bila moja najgora noćna mora. Jako se volim smijati, ali sam se uvijek skrivao u javnosti, jer nisam želio da ga itko vidi. Oduvijek mi je bila želja slobodno se smijati, bez skrivanja i srama. Zauvijek ću biti zahvalan cijelom stomatološkom timu MakeOvera! Sve bih opet ponovio bez razmišljanja!

Fran, 33


Još od srednje škole patila sam zbog malih usana što je utjecalo i na moje samopouzdanje. To mi je predstavljalo veliki problem kod upoznavanja novih ljudi. Promjena koju ste mi savjetovali i dali, apsolutno je poboljšala kvalitetu mog života. Osjećam se ženstveno, samouvjereno i poželjno. Od sramežljivice pretvorila sam se u zavodnicu koja svaki dan uživa u svom izgledu!

Melita, 41


Poliklinika MakeOver za mene je pravo otkriće. Na jednom mjestu, puno usluga, a kvalificirano osoblje ispunjava sve potrebe i želje nas običnih smrtnika. Veseli me da u Splitu imamo mjesto gdje nema mjesta za tabu teme.

Kristina, 50


Prošlu zimu sam prvi puta posjetila polikliniku MakeOver i izuzetno sam zadovoljna ponudom tretmana za rješavanje bora na licu. Prvo sam se odlučila eliminirati one neugledne linije ispod oka i oduševila se rezultatima. Doktorica Ivana radila je sve tretmane, detaljno mi objasnila postupak i što mogu očekivati. Dame s recepcije vrlo su ljubazne, profesionalni i od velike pomoći. Ne bih sanjala da odem na neko drugo mjesto.

Natali, 48


Moja iskustva s MakeOverom su više nego dobra. Ispunili su sva moja očekivanja. Svi djelatnici bili su ljubazni, strpljivi i od velike pomoći! Doktor Goran je bio vrlo profesionalan, upućen i odgovorio je na sva moja pitanja! Svakako ću ih preporučiti svim svojim prijateljima.

Goran, 29

Poliklinika MAKE OVER BEAUTIFUL INSIDE & OUT

Uz visokokvalitetne proizvode i aparate iz svijeta estetske medicine, nudimo mnogobrojne inovativne tretmane na području stomatologije, neinvazivne i nekirurške tretmane u području dermatologije, medicinske estetike i anti-age te regenerativne ginekologije.

Naručite se za konzultacije ili pregled