[code_snippet id=5]
Morpheus 8 - anti-age i tretman pomlađivanja

Morpheus 8

Morpheus 8 – inovativni tretman koji pomiče granice za anti-age i tretman pomlađivanja

Sigurna, nevjerojatno učinkovita i minimalno invazivna tehnologija za pomlađivanje lica i tijela

S vremenom, uslijed prirodnog procesa starenja, naša koža postepeno gubi sjaj, smanjuje se prizvodnja elastina i kolagena. No, sada je u našoj poliklinici dostupan tehnološki najnapredniji i najučinkovitiji uređaj čiji tretmani doslovce “rade čuda” kada je zatezanje kože i pomlađivanje u pitanju. Revolucionarni Morpheus 8 može se koristiti na svim regijama, licu, vratu i tijelu, a rezultati su fenomenalni. Iz tog razloga postao je no. 1 tretman svjetskih zvijezda, poput Kim Kardashian, Eve Longorie, Jessice Simpson i mnogih drugih.


Ključne prednosti Morpheusa8?

  • Uklanja bore s lica
  • Smanjuje ožiljke od akni
  • Poboljšava tonus kože
  • Potiče stvaranje kolagena
  • Zateže opuštenu kožu lica
  • Postiže efekt mlađeg i svježijeg izgleda
  • Uklanja podočnjake
  • Zateže kožu tijela
  • Rješava problem celulita


Kako funkcionira?

Radi se o subdermalnoj RF frakcijska tehnologiji za remodeliranje lica i tijela. Morpheus 8 koristi ciljani microneedling s radiofrekvencijom za stimulaciju kolagena i frakcijsko remodeliranje subdermalnog masnog tkiva. Prodirući duboko u kožu i masno tkivo, ovaj tretman zateže, podiže opuštenu kožu te ju zaglađuje što dovodi do efekta mlađeg i svježijeg izgleda. Osim toga, uklanja fine linije i bore, kao i podočnjake, te smanjuje ožiljke od akni, blijedi strije i kirurške ožiljke i uklanja mast.

Morpheus 8 nije obični microneedling odnosno laser – on ima sposobnost prodiranja dublje u kožu od bilo kojeg drugog uređaja za mikroiglice, do dubine od čak 8 mm, ovisno o regiji koju tretira. Nakon što prodre u kožu, frakcionirana RF energija kontrolirano zagrijava duboke slojeve kože kako bi revitalizirala kolagen, bez nanošenja štete površini kože. Tijekom tretmana, pacijent može osjetiti peckanje ili toplinu tijekom postupka. Međutim, uređaj ima vrhunsku tehnologiju koja regulira toplinu i čini ga sigurnim za pacijenta. Tretman će poboljšati ten i teksturu kože za blistaviji i mladolikiji izgled.

Morpheus8 - treatment depths of penetration

Kome je namijenjen Morpheus 8?

Prednost morpheus8 tehnologije je u tome što se može koristiti na svim tipovima kože budući da sadrži kombinaciju mikroiglica i RF energije. Također, nema opasnosti od hiperpigmentacije ili opeklina. Trudnicama se ne preporučuje ovaj tretman.

 

Ima li nuspojava?

Nuspojava nema i gotovo odmah možete nastaviti svojim normalnim aktivnostima. Ipak, preporučuje se ostati u kući i nositi kremu za sunčanje nakon 24 sata od tretmana kako biste spriječili probleme s opeklinama ili oštećenjima.

 

Kada su vidljivi rezultati i koliko je tretmana potrebno?

Potrebno je nekoliko dana da se rezultati pojave. Nastavljaju se poboljšavati s vremenom kako se kolagen nakuplja u koži. Finalni rezultat je regenerirana koža s poboljšanom teksturom i mladolikiji izgled. Ovisno o stanju kože pacijenta, naš liječnik radi procjenu plana liječenja. Prosječno je to 1 do 3 tretmana za najbolje rezultate.

Morpheus 8 - Lice - Prije i poslije
Morpheus 8 – Lice – Prije i poslije
Morpheus 8 - Vrat - Prije i poslije
Morpheus 8 – Vrat – Prije i poslije
Morpheus 8 - Tijelo - Prije i poslije
Morpheus 8 – Tijelo – Prije i poslije

 

MEDIJI O NAMA

24sata.hr – Kim Kardashian i Eva Longoria ‘kunu’ se u ovaj tretman pomlađivanja

Nov@TV (InMagazin) – Ana Sasso napravila tretman na Morpheus8

Rezervirajte svoj termin Online

Naše usluge
Dermatologija
Estetska ginekologija i ginekologija
Stomatologija
Medicinska estetika i Anti-age
Centar za mršavljenje
Trebate pomoć?
Molimo Vas ispunite kontakt obrazac kako bismo Vas mogli povratno kontaktirati.