• Poliklinika MakeOver
  • O nama | Poliklinika MakeOver
    • Morpheus 8
    • Egzosomi
    • Radiesse
    • Sculptra
    • ZO Skin
    • Dermatologija
    • Estetska medicina i anti age tretmani
    • Dentalna medicina i stomatologija
    • Estetska medicina i anti age tretmani
    • Ginekologija i estetska ginekologija
    • Medicinski tretmani za mršavljenje i oblikovanje tijela
    • Zdravstveni turizam
    • Vitaminska infuzija
    • Akcije
  • Kontaktirajte nas
  • Online rezervacije
  • English
[code_snippet id=5]
poliklinika makeover

ZO Skin

ZO Skin: Inovativni Pristupi za Prevenciju i Liječenje Oštećene Kože

Oštećenja kože uzrokovana prekomjernim izlaganjem sunčevim zrakama, UV zračenju i drugim štetnim okolišnim utjecajima mogu ozbiljno narušiti njen izgled i zdravlje. Problemi poput pjega, mrlja, suhe i zrele kože te bora zahtijevaju napredne metode za učinkovitu njegu i obnovu. Kako bismo vam ponudili najnovija i najučinkovitija rješenja, predstavljamo vrhunske proizvode Obagi.

Što je ZO Skin Health?

ZO Skin Health liniju razvio je Dr. Zein Obagi, renomirani dermatolog i medicinski direktor tvrtke ZO Skin Health, Inc. Dr. Obagi je pionir u razvoju novih tretmana, protokola i proizvoda za postizanje optimalne zdravlja kože. S više od 35 godina iskustva u istraživanju i unapređenju njege kože, Dr. Obagi je voditelj Obagi Skin Health Institute u Beverly Hillsu te je dao značajan doprinos globalnom znanju o zdravlju kože.

Zašto odabrati ZO Skin Health proizvode?

ZO Skin Health, Inc. integrira najnovija znanstvena otkrića s bogatim kliničkim iskustvom Dr. Obagija kako bi pružila napredne tretmane i metode za očuvanje zdravlja kože. Ova linija nudi sveobuhvatne programe njege kože, uključujući terapijske tretmane, održavanje, dnevnu njegu i prevenciju. Svi proizvodi usmjereni su na očuvanje zdravlja kože i postizanje najboljih rezultata.

Kako djeluju ZO Skin Health proizvodi?

Proizvodi ZO Skin Health slijede metodologiju „korak po korak“ za optimizaciju rezultata njege kože. Ova metoda uključuje:

  1. Čišćenje – Temeljito čišćenje lica koristeći specijalizirane čistače koji uklanjaju površinske nečistoće i pripremaju kožu za daljnje korake.
  2. Piling – Eliminacija mrtvih stanica kože pomoću pilinga, što omogućava bolju apsorpciju aktivnih sastojaka i poboljšava teksturu kože.
  3. Kontrola masnoće i toniziranje – Uklanjanje viška sebuma i mrtvih stanica kože, te umirivanje suhe i nadražene kože za postizanje ravnoteže.
  4. Terapija kože – Proizvodi za maksimalno osnaživanje funkcije kožne barijere, što dovodi do dramatično poboljšanih rezultata u zdravlju i izgledu kože.
  5. Hidratacija i smirivanje – Vrhunski proizvodi za duboku hidrataciju i umirivanje kože, s protuupalnim učinkom za smanjenje iritacija i crvenila.
  6. Zaštita od sunca – Proizvodi koji sadrže kombinaciju sastojaka za zaštitu od štetnih UVA/UVB zraka i HEV svjetla, ključni za prevenciju oštećenja kože.
  7. Gotovi terapijski protokoli (mini setovi) – Odabrane kombinacije proizvoda složene u terapijske protokole s ciljem postizanja optimalnih rezultata ovisno o specifičnim potrebama i stanju kože.

Ovaj pristup, koji je omiljen među poznatim osobama, osigurava vidljive rezultate i značajna poboljšanja u zdravlju i izgledu kože.

Za koga su namijenjeni ZO Skin Health proizvodi?

Proizvodi ZO Skin Health učinkoviti su za liječenje akni, hiperpigmentacije, crvenila i drugih oštećenja kože, kao i za jačanje osjetljive kože. Oni su razvijeni prema najnovijim terapijskim tehnologijama i specijaliziranim protokolima kako bi pružili sveobuhvatnu njegu svih tipova kože, bez obzira na spol i dob.

Zašto uvesti ZO Skin u svoju rutinu?

ZO Skin predstavlja najnoviju generaciju medicinske kozmetike, koja nudi vrhunska terapijska rješenja za postizanje zdrave i lijepe kože. Ova linija proizvoda je rezultat više od 30 godina istraživanja i razvoja, a njezina formula privukla je brojne poklonike, uključujući holivudske zvijezde poput Alicie Keys, Jennifer Aniston, Catherine Zeta-Jones i Oprah Winfrey, kao i influencerice poput Kim Kardashian. ZO Skin Health ne samo da djeluje preventivno protiv nastanka pigmentacija, bora, akni i rozaceje, već također pomaže u sprječavanju i smanjenju postojećih problema.Vrh obrasca

Dostupnost ZO Skin Proizvoda

Proizvodi ZO Skin, koji osiguravaju sigurne i učinkovite rezultate te kontinuiranu njegu kože, dostupni su u našoj klinici. Ovi proizvodi su idealni za održavanje zdrave kože bez obzira na dob ili stanje vaše kože.

Za optimalne rezultate i pravilnu selekciju proizvoda, naši kozmetolozi s dugogodišnjim iskustvom — bit će vam na raspolaganju. Korištenjem najnaprednijih profesionalnih analiza kože, pružit će vam preporuke prilagođene vašem tipu kože i specifičnim potrebama.

Ako ste u potrazi za idealnim proizvodima za vašu kožu ili želite saznati koji tretmani iz naše ponude mogu unaprijediti izgled vaše kože, pozivamo vas da nas kontaktirate i rezervirate svoj termin za anti-age savjetovanje. Naš jedinstveni pristup uključuje suradnju estetskog liječnika i medicinskog kozmetologa, koji će zajedno procijeniti vašu anti-age problematiku i preporučiti najbolja rješenja za vašu kožu.

Za zakazivanje termina za anti-age savjetovanje ili za dodatne informacije o ovom i drugim novitetima u našoj ponudi, slobodno nas kontaktirajte.

Rezervirajte svoj termin Online

Naše usluge
Dermatologija
Estetska ginekologija i ginekologija
Stomatologija
Medicinska estetika i Anti-age
Centar za mršavljenje
Trebate pomoć?
Molimo Vas ispunite kontakt obrazac kako bismo Vas mogli povratno kontaktirati.