[code_snippet id=5]
Metabolic balance - Poliklinika MakeOver

Metabolic balance

Metabolic Balance predstavlja individualni plan i program prehrane za zdravo mršavljenje i reguliranje tjelesne težine, a kojeg su razvili liječnici i prehrambeni znanstvenici.

Sami program počinje detoksikacijom organizma u vidu hidrokolon terapije koju provodi naša stručna doktorica s više od 20 godina iskustva.

Program polazi od pretpostavke da svaki organizam ima svoje metaboličke specifičnosti koje se ne mijenjaju i ostaju zauvijek njegove baš kao i otisci prstiju.

U skladu s time, plan i program prehrane sastavlja se  prema laboratorijskim vrijednostima krvne slike direktno u njemačkom metabolic balance institutu.

Ovaj program predstavlja svojevrstan jednokratan ulog u dugoročno zdravlje.

Prehranom prema metabolic balance individualnom programu zdravo se mršavi, hormoni se stabiliziraju, šećer, masnoće i tlak se prirodno reguliraju.

Nakon samo 14 dana osjetit ćete znatno poboljšanje u smislu manje kilaže, više energije i boljeg raspoloženja (s obzirom da osobnim planom prehrane rješavamo, između ostalog i hormonalni disbalans). Izbacivanjem svih toksina iz tijela osjećat ćete se poletnije i lakše, a pridržavanjem plana prehrane bit ćete zadovoljniji sobom, motiviraniji i ustrajniji u ostvarivanju drugih ciljeva.

Program ima ISO 9001 certifikat za kvalitetu. Strogo je kontroliran i može se i smije provoditi samo od strane posebno educiranih i certificiranih stručnjaka.

U našoj Poliklinici, direktorica Biljana Mančić certificirani je terapeut za metabolic balance program, a kojeg smo primjenili i na našoj djelatnici – doktorici Lindi koja je najbolji primjer efikasnosti i učinkovitosti istog.

Kome je program namijenjen?

  • Osobama koje žele zdravo mršavjeti odnosno osobama s prekomjernom tjelesnom težinom.
  • Osobama  s dijabetesom (ovisnim ili neovisnim o inzulinu) i bez obzira na tjelesnu težinu
  • Zdravim osobama koje program mogu koristiti kao preventivu.

Rezervirajte svoj termin Online

Naše usluge
Dermatologija
Estetska ginekologija i ginekologija
Stomatologija
Medicinska estetika i Anti-age
Centar za mršavljenje
Trebate pomoć?
Molimo Vas ispunite kontakt obrazac kako bismo Vas mogli povratno kontaktirati.