[code_snippet id=5]
Zdravstveni turizam - Split

Zdravstveni turizam

Poliklinika u Splitu (MakeOver Beautiful Inside & Out) osmišljena je kao prava oaza zdravstvenog turizma za domaće i strane goste.

Zajedno s luksuznim sobama BGold, ova Poliklinika na jednom mjestu nudi široku lepezu jedinstvenih, inovativnih tretmana te mogućnost komfornog smještaja, a medicinski i turistički obrazovano osoblje spremno je pružiti 24h njegu.

Vizija Poliklinike usmjerena je ka jačanju imidža Splita i Dalmacije općenito kao idealne destinacije zdravstvenog turizma, ali i ka unaprjeđenju kvalitete zdravstvene ponude čitave regije, a čime se u konačnici doprinosi razvoju cjelogodišnjeg turizma u Republici Hrvatskoj.

Split kao svjetski poznata turistička destinacija nudi svim svojim posjetiteljima savršen spoj povijesne baštinekristalno čistog moratradicionalnih kulinarskih delicija te široki izbor plaža i obližnjih otokaBlaga mediteranska klima i veliki broj sunčanih sati čine Split zaista idealnom lokacijom za odmor tijekom cijele godine.

Zbog čega izabrati baš nas?

  • Mogućnost online konzultacija

Kako biste bili sigurni u odluku o željenom tretmanu/zahvatu nudimo Vam mogućnost besplatnog online savjetovanja s našim stručnim osobljem. Rješavamo sve Vaše nedoumice i stojimo na raspolaganju za sva detaljnija pitanja!

  • Konkurentne cijene

U našoj Poliklinici možete kvalitetno napraviti gotovo pa bilo koji tretman i zahvat prilagođen Vašim željama i potrebama i to po znatno nižim cijenama u odnosu na inozemstvo.

  • Kompletni lanac usluga

Od trenutka Vašeg dolaska u Split pa sve do samog kraja putovanja – tu smo za sve Vaše upite na raspologanju! Prije svega, organiziramo prijevoz od zračne luke/autobusnog stajališta do objekta i obratno. Također, tokom boravka nudimo Vam mogućnost organizacije izleta – posjetite sve prirodne ljepote i upoznajte povijesnu baštinu Splita i Dalmacije uz pomoć našeg stručnog turističkog vodiča i agencije.

  • Kompletni makeover

Poliklinika MakeOver na jedinstvenoj lokaciji nudi mogućnost kompletne preobrazbe. Od jednostavnih medicinsko-kozmetičkih tretmana do potpuno nove figure i osmijeha.

U ovom kontekstu posebnu pažnju pridajemo Metabolic Balance metaboličkom programu – individualiziranom programu prehrane i zdravog mršavljenja.

Za vas osobno sastavljamo prilagođeni plan prehrane, nabavljamo potrebite namirnice i pripremamo jela, a nakon čega se kilogrami sami tope.

  • Dodana vrijednost

U slučaju potrebe, u Poliklinici možete obaviti sve vrste testiranja na prisutnost korona virusa.

  • Safe stay in Croatia certifikat

BGold luksuzne sobe, koje se nalaze u sklopu Poliklinike, ponosni su nositelj certifikata Safe Stay in Croatia, izdanog od strane Ministarstva turizma, a koji označava da objekt ažurno prati razvoj situacije s pandemijom te, u skladu s time, udovoljava najvišim higijenskim standardima.

  • Vrijeme je novac

U današnjem, ubrzanom stilu života vrijeme je novac, a gost koji dođe kod nas na jednom mjestu ima mogućnost smještaja, može obaviti bilo koji željeni pregled, test i zahvat, uživati u masaži, relaksirati se te istražiti Split i bilo koju okolnu destinaciju po želji i uživati u mediteranskoj hrani. Spojite ugodno s korisnim u Poliklinici MakeOver!

Očekujemo Vas!

Rezervirajte svoj termin Online

Naše usluge
Dermatologija
Estetska ginekologija i ginekologija
Stomatologija
Medicinska estetika i Anti-age
Centar za mršavljenje
Trebate pomoć?
Molimo Vas ispunite kontakt obrazac kako bismo Vas mogli povratno kontaktirati.