[code_snippet id=5]
Medicinska estetika i Anti age Poliklinika Makeover

Estetska medicina i anti age tretmani

Poliklinika MakeOver u Splitu pacijentima nudi na raspolaganju široku ponudu neinvazivnih, nekirurških i potpuno bezbolnih medicinskih tretmana koji uz odlične rezultate ispravljaju štete uzrokovane fotostarenjem i kronološkim starenjem. Pri tome osobiti naglasak stavljamo na očuvanje što prirodnijeg izgleda pacijenta, pogotovo kad su u pitanju postupci vezani za područje lica, izbjegavajući umjetni izgled i bilo kakvo pretjerivanje kao konačni rezultat.

Smisao svih naših tretmana jesu usporavanje prirodnog procesa starenja lica i tijela i diskretni popravci već nastalih promjena, i to uz maksimalno očuvanje prirodne ljepote i zadovoljstva. Vaša koža zadržat će mladolik, nježan i hidratiziran izgled samo ako adekvatno brinete o njoj.

Poliklinika Makeover nudi Vam također i niz medicinsko-kozmetičkih tretmana za održavanje ljepote kože lica i tijela. Svaki od navedenih tretmana izvodi se uz stručni nadzor dermatologa. Genetika je jako bitna, no pravo vrijeme za ozbiljan pristup njezi kože već su rane dvadesete. U periodu kad prestaje sazrijevanje (oko 23. i 24. godine) važno je prilagoditi hranjenje kože tipu kože koji imamo.

Rezervirajte svoj termin Online

Naše usluge
Dermatologija
Estetska ginekologija i ginekologija
Stomatologija
Medicinska estetika i Anti-age
Centar za mršavljenje
Trebate pomoć?
Molimo Vas ispunite kontakt obrazac kako bismo Vas mogli povratno kontaktirati.