Mezoterapija lica i tijela

Mezoterapija je neinvazivna metoda pomlađivanja koja se primjenjuje u estetskoj medicini s ciljem regeneracije kože. Temelji se na ubrizgavanju aktivnih sastojaka u točno određenu dubinu na koži, čime se postiže intenzivna hidratacija, a i vraća tonus, čime se postiže intezivna hidratacija te se koži vraća tonus i elastičnost. Koža se automatski regenerira, uklanjanju se bore i hiperpigmentacije i potiče sinteza vlastitog kolagena. Svaki je tretman potpuno individualiziran i prilagođen tipu kože i vrsti problema koji se tretira.

Pri aplikaciji se upotrebljavaju najfinije igle kako bi se trauma kože svela na minimum. Ovom metodom može se tretirati područje lica i vrata dekoltea, šaka, koljena, laktova i vlasišta. Također se može upotrebljavati u tretmanu strija i celulita, obično u kombinaciji s kemijskim pilinzima.

Ponekad je nakon tretmana moguća pojava crvenila kože.Rijetko se javljaju mali podljevi, a oni vrlo brzo nestaju. Neposredno nakon tretmana ne preporučuje se nanošenje šminke i izravno izlaganje suncu ili umjetnim izvorima UV zračenja. Za postizanje punog efekta mezoterapije savjetuje se obavljanje nekoliko uzastopnih tretmana, čiji broj i razmak ovise o regiji koja se tretira i vrsti problema koji pacijent ima (od tri do šest tretmana).

Rezervirajte svoj termin Online

Naše usluge

Dermatologija

Estetska ginekologija i ginekologija

Stomatologija

Medicinska estetika i Anti-age

Centar za mršavljenje

Trebate pomoć?

Molimo Vas ispunite kontakt obrazac kako bismo Vas mogli povratno kontaktirati.