[code_snippet id=5]
joyful attractive girl chilling white bed morning cheerful young woman with long brunette hair knitted sweater naked long legs relax time home comfort true emotions smiling

O-Shot – užitak nadohvat ruke.

O-Shot – užitak nadohvat ruke

Ženski orgazam je kompleksna i uvijek zanimljiva tema. Ako gledamo povijest ženskih orgazama, u 19. stoljeću ženski orgazam je smatran histeričnom i ludom reakcijom koju je bilo potrebno liječiti. Naravno, ne moramo ni govoriti kolika je tabu tema bila sama rasprava o toj „čudnovatoj pojavi“.

Poliklinika Makeover ruši tabue i pomiče granice. Želite li pomaknuti granice seksualnog užitka?

Jedna smo među prvim poliklinikama u regiji koja se specijalizirala, između ostalog, i postupkom koji se zove O-Shot. Ako ste među većinom ljudi kojima je trenutno upitnik iznad glave, tu smo za vas da vam objasnimo zašto je ovo postupak koji će 2021. učiniti najljepšom godinom do sada, ma kakva ona bila.

Ukratko, O-Shot će vam pomaknuti sve granice seksualnog užitka s lakšim i intenzivnijim orgazmima. Mislimo da ne postoji nijedna žena kojoj to nije želja.

O-Shot se bazira na revolucionarnoj tehnologiji PRP-a koje je zadnjih par godina postala najbitniji trend u estetskoj ginekologiji, nasreću svih žena.

PRP (platelet rich plasma), tj. plazma bogata trombocitima, dobiva se uzimanjem periferne krvi pacijenta koja se podvrgava procesu centrifugiranja. Možda vam zvuči čudno, ali primjena vlastite krvi u terapijske svrhe poznata je u medicini već dugi niz godina.

Ne morate se brinuti, u našoj poliklinici koristimo se najsuvremenijim uređajem na tržištu (Angel Arthrex) za dobivanje visoko koncentrirane plazme koja je značajno kvalitetnija po svom sastavu od plazme dobivene s pomoću tzv. basic centrifuge.

PRP dobiven pomoću Angel-Arthrex uređaja izuzetno je bogat trombocitima faktorima rasta koji aktiviraju fibroblaste za sintezu novog kolagena i potiču neovaskularizaciju.

Uz upotrebu Angel kalkulatora unaprijed se definira željeni volumen PRP-a, kao i željena vrijednost trombocita i leukocita koja varira ovisno o regiji koja se tretira.

Jednostavnije rečeno, od vašeg tijela za vaše lakše i snažnije snažnije orgazme.

Sadašnjost i budućnost regeneracije i pomlađivanja sigurno leži u ovom postupku jer nema ništa sigurnije i vrijednije od vlastitog tkiva, a isto vrijedi i za budućnost vašeg seksualnog užitka.

Tijekom O-Shot zahvata, PRP se ubrizgava u točno definirane točke ženske intimne regije, čime se postiže veći seksualni užitak žene zbog otklanjanja smetnji suhoće rodnice, neugodnih i bolnih odnosa i potrebe za lubrikantima, što rezultira povećanjem libida.

Također se uspješno rješavaju i blagi oblici nekontroliranog otjecanja mokraće. Postupak je bezbolan jer se prije početka postupka nanosi anestetski gel.

Osim užitka, O-Shot se koristi i za povratak funkcija mokraćnog mjehura. Gotovo trećina žena ima problema s urinarnom inkontinencijom, koja uzrokuje neželjeno curenje mokraće. O-Shot zahvat efikasno i brzo rješava problem inkontinencije.

Rezultati O-Shot zahvata obično traju od jedne do dvije godine, nakon čega se preporučuje ponoviti postupak. Vjerujte nam, nakon jedne do dvije godine, nakon što učinci postupka postanu blaži, vratit ćete se po iskreni osmijeh kojeg ste nosili prethodne dvije godine.

Zaslužili ste uživati u svakom aspektu vašeg života. Pogotovo u najvažnijem.

Ostale objave

Trebate pomoć?

Molimo Vas ispunite kontakt obrazac kako bismo Vas mogli povratno kontaktirati.