[code_snippet id=5]

Botox za kosu i lice

Najpopularniji estetski tretman na svijetu jest tretman Vistabelom, koji se više od 20 godina upotrebljava kao najučinkovitiji brisač bora. Ovaj preparat nije otrov, nego prirodni protein bez dugotrajnih nuspojava koji pomaže u usporavanju procesa starenja. Djeluje na način da blokira signale od živaca prema mišićima, a učinak mu je vidljiv već nekoliko dana nakon primjene. Učinkovito otklanja bore na čelu, bore nastale mrštenjem i sitne bore oko očiju.

Procedura je prije svega namijenjena osobama koje žele ukloniti:

  • neželjene bore smijalice
  • neželjene bore mrštilice
  • horizontalne bore na čelu – bore čuđenja.

Aplikacija traje oko 15 minuta. Trajanje rezultata varira ovisno o individualnim karakteristikama pacijenta (u većini slučajeva rezultati traju od četiri do šest mjeseci). Tretman se može ponavljati neograničeni broj puta. U najvećem broju slučajeva razmak između tretmana je od četiri do šest mjeseci. U slučaju ponovljenih tretmana trajniji je estetski učinak pomlađivanja. Na mjestu aplikacije moguća je pojava manje modrice.

Osoba se odmah po završetku tretmana može vratiti svakodnevnim aktivnostima. Tretman se ne smije izvoditi u slučaju postojanja infekcije kože na mjestu gdje se mora aplicirati preparat, u slučaju alergije na bilo koji sastojak preparata, kod osoba s neurološkim poremećajima (ALS, Myasthenia gravis, Lambert-Eaton Sy.).

Nakon tretmana preporučuje se izbjegavanje fizičke aktivnosti u trajanju od 48 sati i spavanje na povišenom uzglavlju zbog mogućnosti pomicanja preparata.

Rezervirajte svoj termin Online

Naše usluge
Dermatologija
Estetska ginekologija i ginekologija
Stomatologija
Medicinska estetika i Anti-age
Centar za mršavljenje
Trebate pomoć?
Molimo Vas ispunite kontakt obrazac kako bismo Vas mogli povratno kontaktirati.