Prestanite glumiti orgazam – doživite ga u njegovom punom intenzitetu!

09|03|2021

Prestanite glumiti orgazam – doživite ga u njegovom punom intenzitetu!

Pojednostavljeno rečeno, orgazam predstavlja vrhunac seksualnog doživljaja, odnosno seksualni klimaks. Sama riječ orgazam potječe od grčke riječi orgasmós koja znači puten, pomaman, požudan.

Poliklinika Makeover ruši tabue i pomiče granice. Želite li pomaknuti granice seksualnog užitka?

Pojednostavljeno rečeno, orgazam predstavlja vrhunac seksualnog doživljaja, odnosno seksualni klimaks. Sama riječ orgazam potječe od grčke riječi orgasmós koja znači puten, pomaman, požudan.
Orgazam pruža najintenzivniji osjećaj užitka koji čovjek može doživjeti, a čak je i Mozart davno pisao o tome kako se muškarac i žena u tim trenucima uzdižu do božanstvenosti.
Dok se kod muškaraca orgazam manifestira vrlo nedvosmisleno i postiže mnogo jednostavnije, velik broj žena, s druge strane, postizanje vrhunca smatra privilegijom, pa čak i luksuzom.
Dok muškarac ne može odglumiti ejakulaciju, žena može vrlo uspješno odglumiti svoj seksualni vrhunac.
Studije su pokazale kako oko 10 % žena nije nikad doživjelo orgazam, a preko 40 % ga redovito glumi.

Što kad bismo vam rekli da za to postoji rješenje?

• ZDRAVSTVENE DOBROBITI ORGAZMA

Prije nego što nastavimo dalje, vrlo je važno naglasiti kako, osim isključivog osjećaja užitka, postizanje orgazma sa sobom nosi i mnogobrojne dobrobiti za fizičko i mentalno zdravlje žene.

U ovom blogu istaknuti ćemo samo najvažnije:

1. Podiže raspoloženje izlučivanjem endorfina.
2. Pomaže pri uspavljivanju i pruža kvalitetniji san.
3. Jača imunitet.
4. Otklanja glavobolju.
5. Smanjuje stres.
6. Regulira menstrualni ciklus.
7. Pomaže parovima pri dubljem povezivanju.

• ŽENSKI ORGAZAM KAO TABU TEMA

Unatoč brojnim dobrobitima koje ima, orgazam za veliku većinu žena još uvijek predstavlja nešto nedostižno.

Zbog čega je to tako?

Ženski orgazam bitno je zamršenija i kompleksnija pojava u odnosu na muški.
Osim toga, tu je i niz problema na fizičkoj razini do kojih dolazi nakon trudnoće, poroda i uslijed prirodnog procesa starenja.

Javljaju se promjene poput pojačane pigmentacije vanjskog spolovila, gubitka volumena stidnih usana, smetnje nekontroliranog bježanja mokraće, suhoće rodnice i njezine česte upale, boli pri spolnom odnosu itd.

Sve navedeno uvelike može utjecati na samopouzdanje i seksualnu želju kod žene koja se, opterećena estetskim i medicinskim problemima intimne regije, ne može opustiti prilikom odnosa, što u konačnici rezultira nekvalitetnim orgazmom ili pak njegovim potpunim izostankom.

Zbog toga žene često gube interes za spolni život te izbjegavaju spolne odnose, a njihovim prestankom tegobe se još više produbljuju.

Kod ženskog orgazma veliku ulogu igraju i ostali psihološki utjecaji i konzervativni vrijednosni sustavi koji nas okružuju, a koji često s osudom i nezainteresiranošću gledaju na seksualni užitak žene i time ga sputavaju.

• CJELOVITI PRISTUP U POLIKLINICI MAKEOVER

Za sve opisane probleme u našoj Poliklinici na raspolaganju vam je čitav niz suvremenih, potpuno bezbolnih, neinvazivnih i nekirurških postupaka koji predstavljaju posebnu vrstu seksualnog wellnessa.
S pomoću njih uz individualizirani psihološki pristup pokušavamo srušiti sve predrasude i tabue vezane za žensku seksualnost.

Nastojimo pomoći ženi da se poveže prije svega sa samom sobom, a potom i s partnerom.

Ako želite razbiti monotoniju vašeg seksualnog života i ponovno ga oživjeti ili želite riješiti neke od navedenih problema koji dovode do nedovoljno intenzivnog orgazma, odnosno njegovog potpunog izostanka – tu je stručni tim naše Poliklinike koji će uz upotrebu visokokvalitetnih proizvoda i opreme i cjeloviti pristup riješiti sve vaše intimne brige.

Sami postupci ne zahtijevaju nikakav oporavak, pa vaše svakodnevne funkcije neće biti narušene.

Jedini savjet koji bismo vam htjeli dati prije samog dolaska u našu Polikliniku jest da se opustite i riješite svih predrasuda i granica koje ste sami sebi postavili.

Jedino tada moći ćete biti istinski sretni, zadovoljni i uživati u svakom vidu svoje ženstvenosti.

Zakoračimo zajedno u novo doba intimne ljepote i zdravlja, užitka i vječne mladosti.

INTRAVENOZNA TERAPIJA – ZDRAVI IZNUTRA, A LIJEPI IZVANA

Zdravlje i ljepota počinju iznutra! To je ideja vodilja naše klinike. Poliklinika MAKEOVER je mjesto na kojemu postižete potpunu ravnotežu fizičkog i mentalnog zdravlja, unutarnje i vanjske ljepote. Ukoliko ste pod konstantnim stresom, hranite se nezdravo ili se osjećate iscrpljeno, umorno,...

O-Shot – užitak nadohvat ruke.

O-Shot – užitak nadohvat ruke Ženski orgazam je kompleksna i uvijek zanimljiva tema. Ako gledamo povijest ženskih orgazama, u 19. stoljeću ženski orgazam je smatran histeričnom i ludom reakcijom koju je bilo potrebno liječiti. Naravno, ne moramo ni govoriti kolika je tabu tema bila sama rasprava o...

Recite zbogom celulitu!

Što je celulit? Celulit je kronična bolest degenerativnog tipa koja ima tendenciju pogoršavanja i sklonost vraćanju. Javlja se gotovo u svake žene, i to uključujući profesionalne modele, mršavice i sportašice. Celulit može zahvatiti cijele noge ili se lokalizirati u području prednje ili stražnje...

Muče li vas strije?

U poliklinici MakeOver imamo rješenje za vas! Život ostavlja razne tragove na našem tijelu. U najtvrdokornije promjene ubrajaju se strije, nazvane još i "izdajničkim prugama". Uz celulit, strije predstavljaju jednu od najčešćih boljki kod žena. Bez obzira na to što gledano sa zdravstvene strane...