Recite zbogom celulitu!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ custom_padding=”||4px|||”][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Što je celulit?

Celulit je kronična bolest degenerativnog tipa koja ima tendenciju pogoršavanja i sklonost vraćanju. Javlja se gotovo u svake žene, i to uključujući profesionalne modele, mršavice i sportašice. Celulit može zahvatiti cijele noge ili se lokalizirati u području prednje ili stražnje strane bedara, bokova, koljena i nadlaktica.

Pristup problematici celulita u našoj Poliklinici je cjelovit, kombiniran i strogo individualiziran.

  • Uzroci nastanka celulita

Ženski spolni hormon estrogen u kombinaciji s genetikom, lošom prehranom, lošom cirkulacijom, starenjem, neadekvatnim unosom tekućine i neredovitom fizičkom aktivnosti ključan je u nastanku celulita.

  • Cjeloviti i kombinirani pristup liječenju u Poliklinici MakeOver

U Poliklinici MakeOver na raspolaganju Vam stoji niz neinvazivnih, bezbolnih postupaka koji su se, u kombinaciji s promjenom načina življenja, pokazali iznimno uspješnim i efikasnim u borbi protiv celulita, a koje provode iskusni doktori.

Svim tretmanima prethode detaljne i personalizirane konzultacije, a kojima prisustvuje čitav tim stručnjaka Poliklinike u suradnji s medicinskim kozmetolozima i fizioterapeutima.

Što se samih metoda Poliklinike tiče – upotrebljavamo kombinaciju kemijskih peelinga (s pomoću kojih postižemo dubinsku revitalizaciju i restrukturiranje kože i njezino zatezanje), microneedling i mezoterapiju. Pri tome upotrebljavamo različite koktele, ovisno o stupnju i fazi liječenja.

Mezokokteli blokiraju stvaranje i ujedno potiču oslobađanje i sagorijevanje masti i ubrzavanje cirkulacije. Ovim koktelima djelujemo na više problema odjednom: na lokalizirane masne naslage, celulit i slab tonus kože zajedno.

U idealnim uvjetima, spomenute postupke kombiniramo s ostalih medicinsko-kozmetičkim tretmanima i masažnim tehnikama te nutricionističkim savjetima i savjetima o tjelovježbi i fizičkoj aktivnosti.

  • Metabollic Balance

Kao što je prethodno i rečeno – problematici celulita u Poliklinici MakeOver pristupamo cjelovito, iz više različitih perspektiva.

S obzirom na to da je riječ o iznimno kompleksnoj pojavi, koju uzrokuje kombinacija različitih faktora, lako je zaključiti da rješenje problema s celulitom nije univerzalno, jedinstveno i brzo te da isti ne nestaje ˝preko noći˝.

S obzirom  da ima sklonost vraćanju, postupci sami po sebi neće riješiti problem celulita na duge staze pa stoga još jednom naglašavamo važnost korjenite promjene načina života.

U tom smislu, posebnu važnost u našoj Poliklinici pridajemo individualnom planu prehrane koji se sastavlja prema laboratorijskim vrijednostima krvne slike direktno iz njemačke klinike.

Riječ je o tzv. Metabolic Balance metaboličkom programu za reguliranje tjelesne težine kojeg su razvili liječnici i prehrambeni znanstvenici, a za kojeg smo posebno certificirani.

Prehranom prema ˝metabolic balance˝ individualnom programu zdravo se mršavi, hormoni se stabiliziraju, šećer, masnoće i tlak se prirodno reguliraju.

Program za svakog pacijenta u svijetu izrađuje se direktno u njemačkom metabolic balance institutu.

Za detaljnije informacije o svim navedenim tretmanima budite slobodni naručiti se na besplatne konzultacije putem telefona/mobitela ili maila Poliklinike.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_divider color=”#c1b08b” divider_weight=”2px” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Ostale objave

Trebate pomoć?

Molimo Vas ispunite kontakt obrazac kako bismo Vas mogli povratno kontaktirati.